De Andere Krant

terug naar de plank

INDEX:

Inleiding

Beeldimpressie

CONTEXT: In de tentoonstelling 'De Andere Hand' is autonoom werk te zien van (freelance-)medewerkers van het Nederlands Fotomuseum. Zij grepen de Rotterdamse Museumnacht en de leegstand van het voormalig museumgebouw aan de Witte de Withstraat aan om een tentoonstelling in te richten met hun werk, dat uiteenloopt van fotografie en schilderijen tot installaties en sieraden. De tentoonstelling is geopend op 1, 2, 7, 8 en 9 maart 2008 van 12-17 uur.

De deelnemende kunstenaars zijn: Jan Adriaans, Peter van den Baar, Annette Behrens, Hester Blankestijn, Hans Bol, Mia van der Burg, Nicolette Dons, Sjef van Duin, Lilianne Eijkelenkamp, Anouk Gielen, Rop de Graaf, Stefan Gross, Pim van Halem, Annika Hauke, Femke van Heugten, Job Janssen, Sigmund de Jong, Herman Maes, Jos van der Meulen, Mary Moore, Jan Neggers, Ron Nout, Arnold Schalks, Erik Schilt, Bert Sissingh, Henriëtte Verdonk, Ronald Vles en Stefanie de Vries.

ORGANISATIE & PRODUCTIE: "De Andere Hand" is een initiatief van Carolien Provaas. Logistiek en coördinatie: Mia van der Burg en Pim van Halem. Met dank aan: het Nederlands Fotomuseum en Walter Birkhoff.

LOCATIE: voormalige vestiging van het Nederlands Fotomuseum, Witte de Withstraat 63, Rotterdam.