BROCHURE SKVR-KINDERCURSUSSEN 2003/2004

Een diskette met het K.k.klettertype werd aan de Communicatie-afdeling van de SKVR aangeboden met het verzoek 'onze' huisletter voortaan te gebruiken voor publicaties over de kindercursussen. Het verzoek is inmiddels ingewilligd: de K.k.kletter wordt gebruikt voor de kopteksten in de nieuwe druk van de SKVR-Kinderbrochure.

 

Arnold Schalks, 2003, k.k.kletter, letterfont, typefont, Schrifttype, floppy disc, linosnede, linocut, Linolschnitt, SKVR-Kinderkunstklas, Amy Wang, Annabelle Oosterwijk, Bart van Staveren, David de Boer, Elise Vaags, Jelle Hoksbergen, Jie-yu You, Klaas Hoksbergen, Leslie Harbor, Nina van Bloois, Richelle Bogisch, Sonia Meriin, Winesh Rampertap, de Overkrant, Klaus Sievers, fifty fifty,  Vrije Academie voor Beeldende Kunst, SKVR, Rotterdam

 

Op de voorkant kun je al zien hoe prachtig onze K.k.kletter gebruikt is. Ook op de volgende bladzijden en in de Kinderkunstkalender vind je onze handgemaakte letters terug. Bedenk dan maar eens, dat dit boekje 25.000 keer gedrukt werd. Geen slecht resultaat voor ons kleine kinderkunstklasje, toch? We zijn er trots op.